Geplaatst op

Nieuwe Visitaal Sinterklaas-pictogrammen

Visitaal-pictogrammen intocht sinterklaas, sint en piet strooien, schoen zetten, cadeau in schoen, pietenmuts, zak van sinterklaas, sint en pies, cadeau, chocoladeletter, sinterklaas op zijn paard, zingen, pepernoten, strooien en stoomboot.

Het is zover, vandaag komt de stoomboot met Sinterklaas en Piet aan in Gorinchem! Voor alle lieve (en minder lieve) kinderen hebben we een mooie Sinterklaas pictogrammen in de Visitaal-bibliotheek: met deze Sinterklaaspicto’s kun je zelf een mooi Sinterklaas-programma maken, of een verlanglijst met Sint picto’s. En natuurlijk hebben we ook een pictogram voor je schoen zetten.

Maar het gaat natuurlijk om de Sinterklaascadeaus! En natuurlijk kun je in Pictostudio gemakkelijk zelf de tekst van de Sinterklaas pictogrammen aanpassen of zelfs weghalen, en de kleur aanpassen

Dit zijn de Sinterklaas pictogrammen:

 • Pictogram intocht sinterklaas
 • Pictogram sint en piet strooien
 • Pictogram schoen zetten sinterklaas
 • Pictogram cadeau in schoen
 • Pictogram pietenmuts
 • Pictogram zak van Sinterklaas
 • Pictogram sint en Piet
 • Pictogram cadeau
 • Pictogram cadeau van sinterklaas
 • Pictogram chocoladeletter
 • Pictogram piet
 • Pictogram sinterklaas en piet
 • Pictogram sinterklaas op zijn paard
 • Pictogram sinterklaaslied zingen
 • Pictogram pepernoten
 • Pictogram pepernoten strooien
 • Pictogram stoomboot

Zelf Sinterklaas pictogrammen gebruiken met Pictostudio

Ervaar zelf zonder kosten hoe je dag en weekschema’s en instructiematerialen ontwerpt met Pictostudio Pro. Ideaal programma voor iedereen die vaak met pictogrammen ontwerpt. Populair bij logopedisten en intern begeleiders. Pictostudio Pro wordt ook veel gebruikt in de thuissituatie.

Probeer hier gratis Pictostudio voor Office: Met dit programma kun je eenvoudig Visitaal-pictogrammen bewerken en gebruiken in WORD of andere Office pakketten. Een heel gemakkelijk programma als je de Visitaal-pictogrammen vooral wilt toepassen in WORD documenten of andere Office-programma’s.


Ontdek hier wat je allemaal kunt doen met Pictostudio voor Office.