Toolkit Lichaam en seksualiteit

Goed nieuws! De pictogrammen uit de Toolkit Totale Communicatie Lichaam & Seksualiteit worden opgenomen in de bibliotheek van onze software Pictostudio.

Foto van de Toolkit Lichaam en Seksualiteit.

De Toolkit Totale Communicatie Lichaam & Seksualiteit was een gezamenlijke uitgave van Stichting Visitaal, Kentalis en Rutgers.

De oorspronkelijke fysieke toolkit is helaas niet meer leverbaar, maar de pictogrammen grensoverschrijdend gedrag uit de toolkit worden de komende maanden opgefrist en opgenomen in de pictogrammenbibliotheek van Visitaal.

Gebruikers met een licentie voor pakket 3 van PictoStudio voor Office of Pictostudio Pro kunnen deze pictogrammen direct toepassen.

Meer weten over de Toolkit Totale Communicatie Lichaam & Seksualiteit? Lees hier het interview met Saskia Voortman van Kentalis over de Toolkit Totale Communicatie Lichaam en Seksualiteit.

Visitaal-pictogrammen voor valentijnskaart, seksualiteit, kussen fijn of niet fijn, te dichtbij, ongewenst aanraken, aanranding, porno kijk en dickpick krijgen.
Naast de bestaande pictogrammen worden ook nieuwe pictogrammen rondom seksualiteit ontwikkeld, vaak naar aanleiding van actuele discussies zoals de pictogrammen rondom de thema’s Metoo en grensoverschrijdend gedrag.