PictoCanvas

PictoCanvas is ons nieuwe programma met Visitaal-pictogrammen. Het is het makkelijkste pakket voor ondersteunde communicatie met picto’s. Je kunt het gratis uitproberen t/m 31 maart. Vraag nu jouw licentie aan!

PictoCanvas is ontwikkeld door Spelpartners. Met dit gebruiksvriendelijke programma kun je op afstand samen met je cliënt of familielid op een gedeeld scherm pictogrammen toevoegen, notities maken, tekenen en aanwijzen. Het canvas functioneert als een digitaal whiteboard dat je samen invult en bekijkt. Iedereen die je uitnodigt krijgt hetzelfde scherm te zien.

Ook cliënten met weinig of geen digitale vaardigheden kunnen PictoCanvas gebruiken. Het is eenvoudig: jij maakt een nieuw PictoCanvas aan in je browser, nodigt andere deelnemers uit per e-mail, vervolgens samen vul je het canvas in.

Werk samen tegelijkertijd in hetzelfde canvas: vanaf een pc, tablet en zelfs op een smartphone!

Je cliënt hoeft niet in te loggen, geen programma te installeren, en ook niets te downloaden. Hij of zij opent de link in de e-mail en neemt direct deel aan jouw PictoCanvas.

Als er nieuwe pictogrammen of praatplaten zijn hoef je geen update te installeren: ze staan altijd automatisch voor je klaar. Iedereen kan overal met PictoCanvas werken: op een computer, laptop of tablet. Je kunt altijd samen aan hetzelfde canvas werken.