Pictogrammen software

pictogrammen software

Zelf ontwerpen met pictogrammen in Pictostudio

Met de gebruiskvriendelijke pictogrammen software van Pictostudio heb je altijd meer dan 3000 duidelijke pictogrammen op je computer. Je kunt ze ze gebruiken voor ondersteunde communicatie: je kunt de pictogrammen gebruiken voor dag- en weekschema’s, stappenplannen en dagplanningen.
als je Pictostudio gebruikt krijg je automatisch de nieuwste pictogrammen op je computer. Je hoeft niks te downloaden en hebt dus altijd de meest actuele pictogrammen bij de hand.

Je kunt kiezen uit 3 laagdrempelige programma’s:

  • Met Pictostudio Pro kun je zelf gemakkelijk dag- en weekschema’s, stappenplannen en stickervellen met pictogrammen ontwerpen. Het is het meest uitgebreide pakket voor de veeleisende gebruiker.
  • Werk je liever met Microsoft Word of een ander Office-programma? Dan is Pictostudio voor Office de beste keus voor jou: hiermee kun je zelf eenvoudig pictogrammen aanpassen en plaatsen in je Word-documenten.  Het werkt heel eenvoudig, je kunt direct aan de slag.

In alle programma’s van Pictostudio kun je gemakkelijk zelf pictogrammen bewerken, de tekst wijzigen en de kleur aanpassen.
Iedere maand voegen we nieuwe pictogrammen toe en vernieuwen we bestaande pictogrammen, die worden automatisch toegevoegd aan je bibliotheek.
Je kunt eigen afbeeldingen toevoegen maar ook klokken maken en bewerken. De meeste Visitaal-pictogrammen zijn vanaf pakket 2 op verzoek ook beschikbaar in het Arabisch, Engels, Frans, Pools.

Hieronder zie je hoe je met Pictostudio eenvoudig zelf pictogrammen kunt bewerken:

PictoCanvas: creatief met pictogrammen vanaf €14,99 per jaar!

PictoCanvas  is het goedkoopste programma. Met dit online programma maak je snel een mooie praatplaat of dagschema met Visitaal-pictogrammen. Je kunt ook samen op afstand met pictogrammen werken. PictoCanvas is niet alleen een heel gemakkelijk programma om te ontwerpen, je kunt het ook gebruiken voor zorg of logopedie op afstand.

PictoCanvas, als je ook op afstand samen met picto’s wilt communiceren of praatplaten wilt maken en delen.

Meer weten of een offerte aanvragen? Mail ons voor een advies of offerte op maat.