Geplaatst op

Pictogrammen verkeersveiligheid en fietsen

Visitaal-pictogrammen voor rustig en hard fietsen, slippen, botsing met de fiets en botsing fiets auto.

Verkeersveiligheid is belangrijk, juist ook voor mensen met een verstandelijke beperking. Om zelfstandig deel te kunnen nemen aan het verkeer is het belangrijk dat je weet wat de regels zijn en waar je op moet letten. Dat geldt op straat, maar ook op het terrein van een instelling of school. Want fietsen kan gevaarlijk zijn als je niet goed oplet. Daarom hebben we een nieuwe serie pictogrammen rondom verkeersveiligheid en fietsen toegevoegd aan Pictostudio. Hiermee kun je het gesprek met je cliƫnt of familielid over veilig fietsen en deelnemen aan het verkeer visueel ondersteunen.

Met een licentie hebt voor Pictostudio kun je deze pictogrammen verkeersveiligheid en fietsen meteen afdrukken of plaatsen in je documenten! Je kunt zelf de tekst weghalen of aanpassen en andere kleuren kiezen. Met deze pictogrammen verkeersveiligheid en fietsen maak je heel eenvoudig zelf instructiematerialen, huisregels, stappenplannen of andere ondersteunde communicatie!

Mis je een begrip of pictogram? Laat het ons weten per e-mail.

De nieuwe pictogrammen verkeersveiligheid en fietsen

  • Pictogram rustig fietsen
  • Pictogram hard fietsen
  • Pictogram slippen met de fiets
  • Pictogram botsing met de fiets
  • Pictogram botsing fiets auto
  • Pictogram botsing fietsen