Geplaatst op

Update pictogrammen koffiedrinken

Visitaal-pictogrammen voor pak koffie, koffiepad senseo, cupje koffiemelk, fles siroop en kast.

Eén van onze gebruikers vroeg ons of we we extra pictogrammen koffiedrinken wilden ontwerpen. Natuurlijk hadden we al pictogrammen rondom koffie drinken in de Visitaal-bibliotheek maar we hadden nog geen pictogram voor koffiemelk in een fles of cupje! En er miste ook een pictogram voor Senseo-pad, dus die hebben we ook snel bijgemaakt.

Een andere gebruiker wilde graag een pictogram voor een andere drank: siroop. Die mag natuurlijk ook niet ontbreken in de keuken.

Daarnaast kregen we de vraag om een extra pictogram Kast te ontwerpen, naast het bestaande pictogram ‘Kledingkast’. Ook dit pictogram vind je vanaf vandaag in Pictostudio Pro en Pictostudio voor Office.

Mis jij een begrip? We horen graag welk pictogram jij zou willen zien. Zo zorgen we er samen voor dat de Visitaal-bibliotheek actueel blijft en voor zoveel mogelijk gebruikers aansluit op het dagelijks leven.

  • Pictogram pak koffie
  • Pictogram koffiepad Senseo
  • Pictogram cupje koffiemelk
  • Pictogram koffiemelk
  • Pictogram fles siroop
  • Pictogram kast
Visitaal-pictogrammen voor koffie, koffie drinken, samen koffie drinken, café, pot koffiecreamer, thermoskan en koffiekar klaar maken.
Deze koffie-pictogrammen zaten al in de Visitaal-bibliotheek.