Geplaatst op

Visitaal en Pictostudio op de COM@MODEMDAG

Logo MODEM Thomas More
Foto presentatie Pictostudio Hallo tijdens COM@MODEM

Logopedisten, gedragswetenschappers en communicatiewetenschappers uit de Benelux weten het al jaren: als je op de hoogte wil blijven van recente ontwikkelingen op het gebied van ondersteunende communicatie moet je naar de jaarlijkse COM@MODEMDAG van MODEM.

Al jaren is Modem hét expertnetwerk ondersteunende communicatie technologie in België en Nederland, en de jaarlijkse COM@MODEMDAG is ook voor ons de plek om nieuwe producten te introduceren, nieuwe producten en inzichten ontdekken en oude bekenden opnieuw te zien.

Dit jaar vind de COM@MODEMDAG plaats op 8 februari. Vanwege de coronamaatregelen is de COM@MODEMDAG ook dit jaar weer een online-evenement. Hopelijk zijn we volgend jaar weer in de gelegenheid om elkaar in het echt te spreken en zien, maar ook online valt er genoeg te zien en ervaren: nieuwe oplossingen en technologieën voor iedereen die behoefte heeft aan ondersteunde communicatie en inspirerende workshops die je op weg helpen.

Wij presenteren dit jaar onze nieuwe applicatie PictoCanvas waarmee iedereen gemakkelijk online kan werken met Visitaal-pictogrammen. En natuurlijk kijken we uit naar alle presentaties en lezingen.

Geef je op en laat je inspireren!

Bekijk hier de agenda en geef je op voor de COM@MODEMDAG