Geplaatst op

Nieuwe pictogrammen kerstmis

pictogrammen kerstmis

Het is alweer bijna kerstmis, misschien heb jij de kerstboom al opgetuigd, of moet je er nog eentje kopen? En ook al wordt het misschien niet het grote familiefeest waar we op hadden gehoopt, toch willen we graag samen zijn met de kerst. Speciaal voor de komende dagen hebben we daarom nieuwe kerstpictogrammen voor jullie ontworpen. Je kunt ze meteen gebruiken in Pictostudio, of in ons nieuwe programma PictoCanvas.

  • Pictogram Kerstkaart
  • Pictogram Kerstliedjes zingen kerstster
  • Pictogram Kerstliedjes zingen
  • Pictogram Kerstboom kerstcadeaus
  • Pictogram Kerstcadeau
  • Pictogram Kerststol
  • Pictogram Gl├╝hwein

Natuurlijk hadden we al kerstpictogrammen in Pictostudio:

nieuwe kerst pictogrammen
pictostudio weekschema pictogrammen

Wil je zelf aan de slag met Visitaal-pictogrammen? Pictostudio is software waarmee je gemakkelijk ondersteunde communicatie ontwerpt met alle Visitaal-pictogrammen. Wil je meer weten over  Pictostudio Pro of Pictostudio voor OfficeOp deze pagina leggen we uit welk programma het beste past bij jouw situatie.