Warning: rename(/home/visitaal/domains/visitaal.nl/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/vendor/yoast/wordpress-seo,/home/visitaal/domains/visitaal.nl/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo): Permission denied in /home/visitaal/domains/visitaal.nl/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/src/addon-installer.php on line 373

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/visitaal/domains/visitaal.nl/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/src/addon-installer.php:373) in /home/visitaal/domains/visitaal.nl/public_html/wp-content/plugins/disable-xml-rpc-pingback/disable-xml-rpc-pingback.php on line 51
Nieuwe pictogrammen: pictogram hoesten, pictogram niezen & pictogram vegetarisch eten. - Visitaal

Topmenu

Nieuwe pictogrammen: pictogram hoesten, pictogram niezen & pictogram vegetarisch eten.

Pictogram hoesten, pictogram hoesten hand voor de mond, pictogram hoesten in elleboog en pictogram niezen.

Elke week voegen we nieuwe pictogrammen toe aan de Visitaal-bibliotheek. Zelfs als je meer dan 2.000 pictogrammen hebt blijk je soms belangrijke begrippen te missen. Door de griep-epidemie en het Corona-virus merken we dat we nog veel belangrijke gezondheid-picto’s missen. Zo kwamen we er bijvoorbeeld achter dat we nog geen pictogram hoesten (en pictogram niezen!) hadden. 
Als je je cliënten, verwanten of leerlingen wilt voorlichten over het voorkomen van besmetting met het griep-virus kun je niet zonder deze pictogrammen. Want het maakt niet uit of je besmetting met de griep of met het Corona-virus wil voorkomen, het gaat om dezelfde voorzorgsmaatregelen. Het is belangrijk dat iedereen begrijpt hoe je besmetting kunt voorkomen. Ook mensen die minder talig zijn als het om communicatie gaat hebben recht op begrijpelijke voorlichting. Daarom voegen we deze week 4 pictogrammen rondom hoesten en niezen toe aan Pictostudio; hiermee kun je zelf een stappenplan of informatieblad maken om verspreiding van virussen te voorkomen.

Nieuwe pictogrammen in Pictostudio: hoesten, niezen, hand voor de mond, vegetarisch eten en op bezoek gaan.

Voorkomen is beter dan genezen, en gezond eten is natuurlijk altijd een goed idee. In het kader van de duurzaamheid en de gezondheid hebben we daarom ook 3 pictogrammen rondom vegetarisch en vegan eten toegevoegd.

De gratis pictogrammen van deze week

Ook deze week kunnen gebruikers van Pictostudio kosteloos gebruik maken van nieuwe pictogrammen. Als je Pictostudio opnieuw opstart verschijnen de pictogrammen vanzelf. Selecteer ‘Recent toegevoegd’ in de linkerbalk en de laatste 20 nieuwe gratis pictogrammen verschijnen in beeld:

  • Pictogram Bezoek binnenlaten
  • Pictogram Bezoek weggaan
  • Pictogram Hoesten hand voor de mond
  • Pictogram Hoesten in de elleboog
  • Pictogram Hoesten
  • Pictogram Niezen
  • Pictogram Toilet
  • Pictogram Symbool vegetarisch / vegan
  • Pictogram Vegetarisch eten
  • Pictogram Vegaburger

Zelf dagschema’s en stappenplannen maken in Pictostudio met pictogrammen van Visitaal? Ontdek hier de voordelen van Pictostudio Pro.

Mis je een pictogram? Of heb je een ander verzoek? Mail ons via het contactformulier, dan nemen we snel contact met je op.

Je kunt niet reageren.

Website: Spelpartners

Al onze producten en publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Zij mogen niet worden hergebruikt of verveelvoudigd zonder onze schriftelijke toestemming.