Warning: rename(/home/visitaal/domains/visitaal.nl/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/vendor/yoast/wordpress-seo,/home/visitaal/domains/visitaal.nl/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo): Permission denied in /home/visitaal/domains/visitaal.nl/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/src/addon-installer.php on line 373

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/visitaal/domains/visitaal.nl/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/src/addon-installer.php:373) in /home/visitaal/domains/visitaal.nl/public_html/wp-content/plugins/disable-xml-rpc-pingback/disable-xml-rpc-pingback.php on line 51
Nieuwe pictogrammen: mondkapje, narcose en vertelverhaal - Visitaal

Topmenu

Nieuwe pictogrammen: mondkapje, narcose en vertelverhaal

Elke week ontwerpen we nieuwe pictogrammen bij Visitaal. Gebruikers van onze software Pictostudio krijgen die gratis en automatisch in hun pakket: Als je rechtsboven in de linker menu-balk het blokje ‘Recent toegevoegd’ aanvinkt zie je de laatste 20 nieuwe gratis pictogrammen.

Vorige week vroeg een logopediste die met Pictostudio werkt of we al een pictogram voor ‘mondkapje’ hadden. We dachten natuurlijk meteen aan het Corona-virus, maar dat was niet wat ze bedoelde; het ging om pictogrammen rondom ‘narcose’, en dus ook het mondkapje waarmee je onder narcose wordt gebracht. Deze pictogrammen kun je gebruiken om je cliënt voor te bereiden op een operatie, hiermee kun angst en onzekerheid wegnemen. We hebben deze pictogrammen samen met de logopediste ontworpen en toegevoegd aan de Visitaal-bibliotheek. 

Uiteraard hebben we toch een pictogram voor het ‘gewone’ mondkapje gemaakt en ook een pictogram voor ‘Mondkapje op’ toegevoegd. Laten we hopen dat het Corona-virus aan ons land voorbij gaat. Maar dat mondkapje komt vast een keer van pas, dus vanaf deze week vind je het in Pictostudio. 

De nieuwste tien gratis pictogrammen van Visitaal

Gebruikers van Pictostudio kunnen gratis de volgende pictogrammen gebruiken in Pictostudio:

  • Pictogram Mondkapje
  • Pictogram Mondkapje op
  • Pictogram Narcose
  • Pictogram Narcose verkoeverkamer
  • Pictogram Narcose wakker worden
  • Pictogram Haarnetje
  • Pictogram Hoela hoep
  • Pictogram Honing
  • Pictogram Tikkie
  • Pictogram Vertelverhaal voorlezen

Wil je ook Pictostudio Pro werken? Dat kan al vanaf €7,50 per maand.

Je kunt niet reageren.

Website: Spelpartners

Al onze producten en publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Zij mogen niet worden hergebruikt of verveelvoudigd zonder onze schriftelijke toestemming.