Geplaatst op

Nieuwe pictogrammen; pictogram moeilijke informatie

pictogram moeilijke informatie

Ook tijdens de zomervakantie kregen we verzoeken voor nieuwe pictogrammen van onze gebruikers, zoals het pictogram moeilijke informatie. We hebben niet stilgezeten maar hebben nieuwe pictogrammen ontworpen en zijn ook druk met het ontwikkelen van nieuwe producten met pictogrammen. Een voorbeeld van zo’n nieuw pictoproduct is de pictokleurplaat, die je hier gratis kunt downloaden.

Dit zijn de nieuwe pictogrammen van deze week

Het pictogram moeilijke informatie en de andere nieuwe pictogrammen van de week staan klaar in Pictostudio, je kunt ze meteen gebruiken. Heb je een verzoek, mis je een pictogram of heb je een ander idee? Laat het ons weten via de mail.


Het pictogram moeilijke informatie en de andere nieuwe pictogrammen staan voor je klaar in Pictostudio. Als je een licentie hebt kun je meteen gebruiken. Als je nog geen licentie hebt kun je op de site van Pictostudio een gratis proeflicentie aanvragen, dan kun je zelf ervaren hoe je met pictogrammen kunt ontwerpen:

 • Pictogram Kubb spel
 • Pictogram Kubb spelen
 • Pictogram Warm eten
 • Pictogram Statafel
 • Pictogram Moeilijke informatie
 • Pictogram Jus
 • Pictogram Juskom
 • Pictogram Soeplepel
 • Pictogram Oksel
 • Pictogram Okselhaar
 • Pictogram Okselhaar scheren
 • Pictogram Vuurtoren
 • Pictogram Vegetarisch
 • Pictogram Vegan
 • Pictogram Eend

Ervaar zelf zonder kosten hoe je dag en weekschema’s en instructiematerialen ontwerpt met Pictostudio Pro. Ideaal programma voor iedereen die vaak met pictogrammen ontwerpt. Populair bij logopedisten en intern begeleiders. Pictostudio Pro wordt ook veel gebruikt in de thuissituatie.

Probeer hier gratis Pictostudio voor Office: Met dit programma kun je eenvoudig Visitaal-pictogrammen bewerken en gebruiken in WORD of andere Office pakketten. Een heel gemakkelijk programma als je de Visitaal-pictogrammen vooral wilt toepassen in WORD documenten of andere Office-programma’s.


Ontdek hier wat je allemaal kunt doen met Pictostudio voor Office.