Geplaatst op

Visitaal op de COM@MODEMDAG dinsdag 7 februari 2023 in Mechelen

Update: wegens ziekte zijn we helaas niet aanwezig op de de Com@ModemDag, we wensen iedereen een inspirerende en vruchtbare COM@modemdag toe en hopen dat we in 2024 weer aanwezig mogen zijn.

Ook dit jaar staan Visitaal en Spelpartners met nieuwe en bekende communIcatietools op de ervaringsmarkt van de Com@ModemDag, al jarenlang dé plek voor professionals om alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van ondersteunde communicatie te leren kennen. Op de COM@MODEM-dag worden de nieuwste producten op het gebied van ondersteunde communicatie plenair getoond en besproken, een must als je in korte tijd op de hoogte wilt komen van alle nieuwe mogelijkheden. Op de ervaringsmarkt tonen aanbieders de nieuwe tools en technologie. Je kunt hier ook kennismaken met de nieuwste tools en apps van Visitaal en Spelpartners. En natuurlijk vinden we het leuk omkennis te maken met onze gebruikers!
Kortom, een dag vol boeiende workshops en presentaties over hulpmiddelen die communicatie ondersteunen.

.

com-modemdag_2023

Op het programma van de Com@ModemDag staan:

  • Oplossingen die je zeker moet kennen
  • Workshops en presentaties naar keuze
  • Ervaringsbeurs waarop jij zelf ervaringen kan delen!​
  • Authentieke getuigenissen​

Werk of leef je met personen die moeite hebben met spreken, schrijven, lezen of andere vormen van communicatie? Schrijf je hier in! Dan zien we je hopelijk in Mechelen op de ervaringsmarkt!

De workshops van Chris De Rijdt van Werkenmetvisualisaties.be zijn een must voor elke professional die meer wil leren over OC