Geplaatst op

Nieuwe pictogrammen: pictogram vakkenvullen en een pictogram kaftan

Visitaal-pictogrammen voor naschoolse opvang, kaftan, hartige taart en vakkenvullen.

We hebben weer nieuwe pictogrammen ontworpen voor mensen met een verstandelijke beperking. Deze week voegen we onder andere het pictogram vakkenvullen en het pictogram naschoolse opvang toe aan de Visitaal-bibliotheek. Deze nieuwe en vernieuwde pictogrammen kun je meteen gebruiken in Pictostudio.

Het is weer een set gemengde pictogrammen die we hebben gemaakt op verzoek van gebruikers van Pictostudio: logopedisten, intern begeleiders, verzorgers en familieleden.

Met een licentie voor Pictostudio kun je het pictogram naschoolse opvang en ruim 2600 andere pictogrammen meteen gebruiken voor ondersteunde communicatie en cliëntcommunicatie. Je hoeft niks te downloaden, je start Pictostudio voor Office opnieuw op of je ververst je browservenster verversen in Pictostudio Pro en je vindt de laatste series nieuwe pictogrammen als je in de linker balk ‘Recent toegevoegd’ selecteert.

De nieuwe pictogrammen van deze week:

Visitaal-pictogrammen voor activiteitencentrum, denk stimulerende gespreksmethodiek (DGM), e-smoker, e-smoker roken, elektrische tandenborstel op oplader, elektrische tandenborstel schoonmaken, gesprek woonbegeleider, gevangenis, glijbaan, hartige taart, kaftan, man kaftan, vrouw kaftan, moeilijk, naschoolse opvang, opzetborstel op elektrische tandenborstel, opzetborstel van elektrische tandenborstel, taxi, taxistandplaats, vakkenvullen en wekkerradio.
 • Pictogram activiteitencentrum
 • Pictogram denk stimulerende gespreksmethodiek (DGM)
 • Pictogram e-smoker
 • Pictogram e-smoker roken
 • Pictogram elektrische tandenborstel op oplader
 • Pictogram elektrische tandenborstel schoonmaken
 • Pictogram gesprek woonbegeleider
 • Pictogram gevangenis
 • Pictogram glijbaan
 • Pictogram hartige taart
 • Pictogram kaftan
 • Pictogram man kaftan
 • Pictogram vrouw kaftan
 • Pictogram moeilijk
 • Pictogram naschoolse opvang
 • Pictogram opzetborstel op elektrische tandenborstel
 • Pictogram opzetborstel van elektrische tandenborstel
 • Pictogram taxi
 • Pictogram taxistandplaats
 • Pictogram vakkenvullen
 • Pictogram wekkerradio