Geplaatst op

Nieuwe pictogrammen plassen katheter en gaan slapen

Visitaal-pictogrammen beeldende therapie, plassen katheter en gaan slapen.

Ook deze week voegen we weer nieuwe pictogrammen voor mensen met een verstandelijke beperking toe aan Pictostudio. Dit keer is het een een gemengde serie pictogrammen met voornamelijk verzoeken van onze gebruikers.

Als je een licentie hebt voor Pictostudio kun je de nieuwe pictogrammen meteen gebruiken. Je hoeft niks te downloaden, gewoon Pictostudio opnieuw opstarten of het browservenster verversen en je vindt de pictogrammen als je in de linke balk ‘Recent toegevoegd’ selecteert.


Mis je een pictogram of wil je zelf met Pictostudio Pro of Pictostudio voor Office ? Mail ons even via contact@visitaal.nl.

Overzicht nieuwe pictogrammen voor mensen met een verstandelijke beperking

 • Pictogram aardappels
 • Pictogram beeldende therapie
 • Pictogram bij de kapper
 • Pictogram borden spoelen
 • Pictogram eten broodmaaltijd
 • Pictogram gaan slapen
 • Pictogram glazen spoelen
 • Pictogram plassen katheter
 • Pictogram plassen katheter rolstoel
 • Pictogram smaak reuk
 • Pictogram bus scheerschuim
Visitaal-pictogrammen voor aardappels, beeldende therapie, bij de kapper, borden spoelen, eten broodmaaltijd, gaan slapen, glazen spoelen, plassen katheter, plassen katheter rolstoel, smaak reuk en bus scheerschuim.