Geplaatst op

Pictogram avondklok, pictogram boete en pictogram buiten blijven

Visitaal-pictogrammen voor avondklok, avondklok tijd, niet naar buiten, boete avondklok en 95 euro boete.

De avondklok wordt wennen, zeker voor (licht) Verstandelijk Beperkte cliënten en laaggeletterden. Hoe leg je aan hen uit hoe uit de regels werken? Ondersteunende communicatie is hierbij heel belangrijk.

Speciaal daarvoor hebben we Visitaal pictogrammen rondom de nieuwe regels ontworpen waarmee je gemakkelijk zelf een instructie of stappenplan maakt. Dit zijn de avondklokpictogrammen die we hebben toegevoegd:

  • Pictogram Avondklok
  • Pictogram Avondklok tijd
  • Pictogram Niet naar buiten
  • Pictogram Boete avondklok
  • Pictogram 95 euro boete

Met een licentie voor Pictostudio kun je de nieuwe avondklok-pictogrammen ze meteen gebruiken: als je Pictostudio voor Office opnieuw opstart of in Pictostudio Pro je browservenster ververst worden de avondklok- pictogrammen automatisch geladen in. Klik links in de menubalk op ‘Recent toegevoegd’ en je ziet ze verschijnen.

Zelf ondersteunde communicatie en dagplanning met pictogrammen maken

Met de softwarepakketten van Pictostudio kunnen professionals en thuisgebruikers zelf met meer dan 2.000 Visitaal-pictogrammen ondersteunde communicatie-materialen maken. 

Wekelijks ontwerpen we nieuwe pictogrammen en voegen ze toe aan Pictostudio: als je een licentie hebt kun je ze meteen gebruiken: als je Pictostudio opnieuw opstart (Pictostudio voor Office) of het browservenster ververst (Pictostudio Pro) worden de nieuwe pictogrammen automatisch geladen in het programma.

Wil je zelf met Pictostudio Pro of Pictostudio voor Office werken? Op de Pictostudio-website leggen we uit welk programma het beste past bij jouw situatie.