Geplaatst op

Logopedisch Expertisecentrum Logisch!

Logopedisch Expertisecentrum Logisch!

 Logopedisch Expertisecentrum Logisch! en Visitaal Pictogrammen gaan een samenwerking aan op het gebied van de ontwikkeling van nieuwe pictogrammen, materialen en methodieken.

Visitaal Pictogrammen werkt al jarenlang nauw samen met de logopedisten van Leekerweide, hun kennis en ervaring zijn van onschatbare waarde voor de ontwikkelingen van pictogrammen en nieuwe producten. Sinds kort werken zij onder een nieuwe naam: Logisch!

Logisch! is een nieuw logopedisch expertisecentrum in de regio Hoorn voor logopedie. De logopedisten van Leekerweide hebben hun kennis, kunde en ervaring in één centrum samen gebracht. Door deze brede deskundigheid is Logisch! in staat om vrijwel elke logopedische stoornis te behandelen.

We wensen Ivonne, Ine, Tanya, Gerie en Linda veel succes met deze nieuwe stap en hopen dat we ook in de toekomst samen aan mooie nieuwe producten mogen werken.

Naar de website van Logisch!