Geplaatst op

Nieuwe website voor Visitaal-pictogrammen

Met trots presenteren wij onze nieuwe website; eenvoudiger van opzet maar met dezelfde hoeveelheid informatie. De afgelopen jaren is er veel veranderd, niet alleen bij Visitaal maar ook op het internet. Daarom werd het tijd om onze website stevig onder handen te nemen en geschikt te maken voor smartphone en tablet.

Een andere verandering betreft de verkoop van onze producten: we hebben besloten om de verkoop uit te besteden aan Spelpartnershop, de winkel van onze vaste partner Spelpartners. Visitaal blijft zich als stichting verder inzetten voor de doorontwikkeling en verspreiding van de Visitaal-pictogrammen maar heeft de dagelijkse gang van zaken in handen van Spelpartners gelegd.

De ervaring van de afgelopen tien jaar en de gestaag groeiende klantenkring zorgen er hopelijk voor dat de ontwikkeling van de Visitaal-bibliotheek de komende jaren weer op volle kracht vooruit kan!