Geplaatst op

Bezoek Visitaal op de COM@MODEMDAG dinsdag 6 februari 2023

Op 6 februari staan Visitaal en Spelpartners met nieuwe en bekende communIcatietools op de ervaringsmarkt van de Com@ModemDag. De Com@ModemDag  op het Thomas Morecollege in Mechelen is al jarenlang dé plek voor logopedisten en andere professionals uit zorg en speciaal onderwijs om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ondersteunde communicatie te ontdekken.

Op de Com@ModemDag worden de nieuwste innovaties en inzichten op het gebied van ondersteunde communicatie plenair besproken en gedemonstreerd. Daarnaast biedt het programma ook een aantal workshops en presentaties waar je je kennis kunt verder kunt verdiepen.
Op de ervaringsmarkt tonen aanbieders de nieuwe tools en technologie. Je kunt hier ook kennismaken met de nieuwste tools en apps van Visitaal en Spelpartners. En natuurlijk vinden we het leuk om kennis te maken met jou!
Kortom, een dag vol boeiende workshops en presentaties over hulpmiddelen die communicatie ondersteunen.
Hier kun je inschrijven en vind je een uitgebreid programma.

.

je vindt de Com@ModemDag op Campus De Ham in Mechelen
Raghenoplein 21
2800 Mechelen