Geplaatst op

Nieuwe pictogrammen huishouden en vrije tijd

Ook deze week voegen we weer pictogrammen toe voor laaggeletterden en mensen met een (licht) verstandelijke beperking. Deze set is een gemengde update met verzoeken van gebruikers van Pictostudio: we misten nog een pictogram voor Wip, er was nog geen pictogram voor de Nintendo Switch en ook voor Fresubin drinkvoeding hadden we nog geen pictogram in onze bibliotheek. En pictogrammen voor een dagelijks klusje als de wc schoonmaken mag natuurlijk niet ontbreken.

pictogrammen voor het huishouden en vrije tijd
  • Pictogram Wip
  • Pictogram Nintendo Switch
  • Pictogram Fresubin drinkvoeding
  • Pictogram WC-reiniger
  • Pictogram WC schoonmaken

Als je met Pictostudio werkt kun je deze pictogrammen meteen toepassen in stappenplannen, stickervellen of dagschema’s.
Je hoeft niks te doen, behalve Pictostudio opnieuw opstarten (Pictostudio voor Office) of jre browservenster verversen (Pictostudio Pro). Vervolgens vind je de pictogrammen als je in de linkerbalk ‘Recent toegevoegd’ selecteert.

Welk pakket past bij mijn wensen: Pictostudio voor Office of Pictostudio Pro?

Bij Pictostudio kun je kiezen uit 2 pakketten: Pictostudio voor Office, hiermee kun je snel en eenvoudig pictogrammen bewerken en plaatsen in programma’s als Microsoft Office, en Pictostudio Pro, een uitgebreid programma in de browser met veel extra mogelijkheden.
Wil je weten welk pakket het beste bij jouw situatie past?