Geplaatst op

Gratis licenties picto-app voor kinderen met een beperking

Foto cliënt met oranje telefoon.

Vanwege de coronacrisis heeft het Gehandicapte Kind een speciale actie opgezet om gezinnen die het door de coronamaatregelen moeilijk hebben een steun in de rug te geven. We hebben een donatie gekregen en mogen 200 kinderen met een beperking een gratis family pack met 5 licenties voor onze chat app Pictostudio Hallo geven.

Dankzij deze actie kan een kind een jaar lang gratis met familieleden, vrienden en begeleiders chatten met vertrouwde Visitaal-pictogrammen. De voorwaarden van deze actie zijn dat het kind jonger is dan 18 jaar en een beperking heeft.

Mobiele telefoon met Pictostudio Hallo.

Met Pictostudio Hallo kun je samen met vrienden en familieleden simpele berichten sturen met Visitaal-pictogrammen

Je kunt maximaal zes pictogrammen per bericht versturen.

Meer weten over deze actie? Je vindt alle informatie op de Pictostudio website. Wil je je cliënt of familielid direct opgeven voor een gratis licentie voor Pictostudio Hallo? Mail ons via contact@visitaal.nl

Logo van Het Gehandicapte Kind

Het Gehandicapte Kind (voorheen NSGK) is het goede doel voor kinderen met een handicap. Ruim 100.000 kinderen in ons land hebben een handicap.

Zij zitten bijvoorbeeld in een rolstoel, zijn blind of hebben een verstandelijke beperking. Maar dat is vaak niet het ergst. Hun grootste probleem is dat ze geen vriendjes hebben.

Het Gehandicapte Kind helpt om speeltuinen, sportclubs en scholen toegankelijk te maken, zodat kinderen met en zonder handicap elkaar ontmoeten, samen spelen, vrienden maken. Het doel: geen kind zonder vriendjes!