Warning: rename(/home/visitaal/domains/visitaal.nl/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/vendor/yoast/wordpress-seo,/home/visitaal/domains/visitaal.nl/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo): Permission denied in /home/visitaal/domains/visitaal.nl/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/src/addon-installer.php on line 373

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/visitaal/domains/visitaal.nl/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/src/addon-installer.php:373) in /home/visitaal/domains/visitaal.nl/public_html/wp-content/plugins/disable-xml-rpc-pingback/disable-xml-rpc-pingback.php on line 51
Nieuwe pictogrammen van deze week: #Lentekriebels en verkiezingskoorts! - Visitaal

Topmenu

Nieuwe pictogrammen van deze week: #Lentekriebels en verkiezingskoorts!

Het is de Week van de #Lentekriebels. Daarom besteden scholen in het speciaal- en basisonderwijs deze week extra aandacht aan relaties en seksualiteit. Daarom hebben we deze week onder andere een nieuw pictogram voor lentekriebels toegevoegd aan Pictostudio. Maar het is natuurlijk ook de week van de provinciale verkiezingen, dus misschien heb je meer last van verkiezingskoorts dan van lentekriebels? In aanloop naar de verkiezingen hebben we daarom ook een bijpassend pictogram voor verkiezingen toegevoegd aan de pictogrammen bibliotheek vanĀ Pictostudio voor Office. Een pictogram voor stemmen hadden we al.
En uiteraard hebben we meer nieuwe gratis pictogrammen gemaakt voor de gebruikers van Pictostudio:

 • Pictogram Begroeten
 • Pictogram Goedemorgen
 • Pictogram Goedenavond
 • Pictogram Goedendag
 • Pictogram Hand in broek
 • Pictogram Lentekriebels
 • Pictogram Op tijd komen
 • Pictogram Schelden
 • Pictogram Steunkous
 • Pictogram Verkiezingen
 • Pictogram Warm eten
Ook zo’n last van lentekriebels? Of heb je al verkiezingskoorts?

Mis je nog een pictogram, of heb je een andere vraag? Wil je ook aan de slag met Pictostudio? We horen het graag. Laat het ons weten met een mail naar contact@visitaal.nl

Je kunt niet reageren.

Website: Spelpartners

Al onze producten en publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Zij mogen niet worden hergebruikt of verveelvoudigd zonder onze schriftelijke toestemming.