Warning: rename(/home/visitaal/domains/visitaal.nl/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/vendor/yoast/wordpress-seo,/home/visitaal/domains/visitaal.nl/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo): Permission denied in /home/visitaal/domains/visitaal.nl/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/src/addon-installer.php on line 373

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/visitaal/domains/visitaal.nl/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/src/addon-installer.php:373) in /home/visitaal/domains/visitaal.nl/public_html/wp-content/plugins/disable-xml-rpc-pingback/disable-xml-rpc-pingback.php on line 51
Maandag wasdag! Nieuwe huishoudelijke pictogrammen in Pictostudio - Visitaal

Topmenu

Maandag wasdag! Nieuwe huishoudelijke pictogrammen in Pictostudio

Ook bij Visitaal is het elke maandag wasdag;) Daarom hebben we deze week 10 huishoudelijke Visitaal-pictogrammen toegevoegd aan Pictostudio voor Office. Het zijn dit keer met name pictogrammen voor veel voorkomende huishoudelijke taken, zoals een pictogram voor schoonmaken en een pictogram voor afwassen.

  • Pictogram Afdruiprek
  • Pictogram Dekbed
  • Pictogram Dienblad
  • Pictogram Emmer sop
  • Pictogram Programma kiezen
  • Pictogram Schone vaat
  • Pictogram Uitwringen
  • Pictogram Uur
  • Pictogram Vuile was
  • Pictogram Water uit kraan

Mis je nog een pictogram, of heb je een andere vraag? Wil je ook aan de slag met Pictostudio? We horen het graag. Laat het ons weten met een mail naar contact@visitaal.nl

Je kunt niet reageren.

Website: Spelpartners

Al onze producten en publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Zij mogen niet worden hergebruikt of verveelvoudigd zonder onze schriftelijke toestemming.