Geplaatst op

Pictostudio voor Office, eenvoudige software met Visitaal-pictogrammen

Pictostudio voor Office is het nieuwe softwarepakket met Visitaal pictogrammen. Het is de opvolger van PictoWord, het populaire computerprogramma van Visitaal.

Selecteer eenvoudig een pictogram en voeg het toe aan een WORD-document

Met Pictostudio voor Office kun je snel Visitaal-pictogrammen invoegen in diverse soorten documenten zoals dagschema’s, stappenplannen of cliëntcommunicatie. Elke maandag krijgen gebruikers van Pictostudio automatisch 10 nieuwe pictogrammen bij het opstarten gedownload.

Maak een recept met pictogrammen voor een heerlijke appeltaart!

Met een druk op de knop kun je de tekst van een pictogram aanpassen en de kleur te wijzigen. Ook kun je eenvoudig een ander lettertype te kiezen of met een rood kruis of groene krul het onderscheid tussen goed en fout aangeven.

Plaats eenvoudig een krul of rood kruis in een pictogram met Pictostudio

Je kunt met Pictostudio voor Office verschillende klokken en timers opmaken en invoegen in Office-documenten. Het programma is eenvoudig te bedienen en wordt zelfstandig gebruikt door begeleiders, verzorgers, logopedisten, leraren, ouders en mantelzorgers.

Pictostudio voor Office is een Windows-programma dat u eenvoudig zelf kunt installeren. Het is geschikt voor gebruik op de netwerkomgevingen van zorg- en onderwijsinstellingen. Het programma is uitgebreid getest en wordt al gebruikt door veel organisaties en scholen. In tegenstelling tot Pictoword is een dongle niet langer nodig.

Pictostudio is ontwikkeld in nauwe samenspraak met logopedisten en andere gebruikers

Pictostudio installeren en gebruiken? Ontdek hier de mogelijkheden!