Warning: rename(/home/visitaal/domains/visitaal.nl/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/vendor/yoast/wordpress-seo,/home/visitaal/domains/visitaal.nl/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo): Permission denied in /home/visitaal/domains/visitaal.nl/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/src/addon-installer.php on line 373

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/visitaal/domains/visitaal.nl/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/src/addon-installer.php:373) in /home/visitaal/domains/visitaal.nl/public_html/wp-content/plugins/disable-xml-rpc-pingback/disable-xml-rpc-pingback.php on line 51
Veilig chatten met pictogrammen met Pictostudio Hallo - Visitaal

Topmenu

Veilig chatten met pictogrammen met Pictostudio Hallo

Pictostudio Hallo is een veilig chat programma voor iedereen die met pictogrammen wil chatten

Mensen met een verstandelijke beperking willen graag meedoen online. Ook wie niet kan lezen en schrijven wil graag chatten; met emoji’s, of met vertrouwde Visitaal-pictogrammen. Daarom hebben we Pictostudio Hallo ontwikkeld, een chat-app gericht op mensen met een verstandelijke beperking. Cliënten, familieleden en begeleiders kunnen elkaar met Pictostudio Hallo simpele berichten sturen met Visitaal-pictogrammen. Pictostudio Hallo is ontwikkeld in samenwerking met zorginstelling Middin en komt binnenkort beschikbaar voor Android en iOS.

Eenvoudig en veilig chatten met Visitaal pictogrammen

Stuur eenvoudig een picto-bericht
De Visitaal-pictogrammen zijn ingedeeld in meerdere categorieën. Het aantal pictogrammen dat een cliënt tot zijn beschikking heeft kan op basis van zijn of haar niveau worden aangepast. Een bericht bestaat uit maximaal zes pictogrammen. Een pictogram wordt voorgelezen als je het een seconde lang aanraakt.

Beheer zelf je contacten
Gebruikers voegen contacten toe door elkaars QR-code te scannen. Je kunt je eigen foto toevoegen aan je profiel. Contacten zijn eenvoudig te groeperen door ze naar een van de vijf schermen te slepen. Een gebruiker kan de namen van contacten zelf aanpassen, verander bijvoorbeeld de naam ‘Henk’ naar ‘Opa’.

Pictostudio Hallo is ontwikkeld door Spelpartners in samenwerking met Middin en komt binnenkort beschikbaar voor Android en iOS.

Wilt u op de hoogte blijven als Pictostudio Hallo beschikbaar is? Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

Website: Spelpartners

Al onze producten en publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Zij mogen niet worden hergebruikt of verveelvoudigd zonder onze schriftelijke toestemming.