Warning: rename(/home/visitaal/domains/visitaal.nl/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/vendor/yoast/wordpress-seo,/home/visitaal/domains/visitaal.nl/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo): Permission denied in /home/visitaal/domains/visitaal.nl/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/src/addon-installer.php on line 373

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/visitaal/domains/visitaal.nl/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/src/addon-installer.php:373) in /home/visitaal/domains/visitaal.nl/public_html/wp-content/plugins/disable-xml-rpc-pingback/disable-xml-rpc-pingback.php on line 51
Handige Links - Visitaal

Topmenu

Handige Links

Leveranciers:

Handicom
Advies en ontwikkeling van computer- en communicatie-hulpmiddelen voor gehandicapten.

rdgKompagne
Advies, levering en ondersteuning bij aangepaste computers voor mensen met RSI of een handicap

Eelke Verschuur
Eelke is expert op het gebied van communicatie software. Webwinkel met veel materialen en hulpmiddelen voor gebruik bij communicatie en in het onderwijs.

Partners:

ISAAC
ISAAC staat voor International Society for Augmentative and Alternative Communication. De Nederlands en Vlaamse tak (aangeduid als nf) zet zich in voor mensen met een communicatieve beperking, hun omgeving en hun professionele hulpverleners.

Koninklijke Kentalis
Kentalis is dé specialist op het gebied van onderzoek, zorg en onderwijs voor mensen met beperkingen in horen en communiceren. Kentalis levert onderwijs, diagnostiek, zorg en dienstverlening op maat aan mensen met hoor-, spraak- en taalproblemen waaronder doven, slechthorenden en mensen met communicatieve beperkingen.

Spelpartners
Ontwerpt de Visitaal-pictogrammen en is specialist in de ontwikkeling van ondersteunde communicatiematerialen, trainingsmateriaal en trainingsspellen. Spelpartners verzorgt tevens onze pr en communicatievormgeving.

VSO De Heldring
De Heldring biedt speciaal onderwijs aan leerlingen van 12 tot 20 jaar met een verstandelijke beperking, gericht op wonen, werken en vrije tijd. Samen met Spelpartners en VSO de Heldring ontwikkelt Visitaal de Fotostappers, visuele stappenplannen voor het speciaal onderwijs.

van Tricht uitgeverij
Van Tricht uitgeverij heeft een uitgebreide fondslijst met veel onmisbare uitgaven over dovencultuur, makkelijk lezen, onderwijs en gezondheidszorg. Zowel voor professionals als ouders en begeleiders valt hier veel te vinden.

Handige links

Persoonsgebonden-budget.startkabel
Linkverzameling met veel handige adressen voor informatie over het persoonsgebonden budget.

MEE
MEE ondersteunt mensen met een beperking.
U kunt bij MEE terecht met uw vragen over opvoeding & ontwikkeling, leren & werken, samenleven & wonen en regelgeving & geldzaken.

Stichting Makkelijk Lezen
Stichting Makkelijk Lezen is een onafhankelijke organisatie, die zich inzet voor mensen met leesproblemen.

Website: Spelpartners

Al onze producten en publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Zij mogen niet worden hergebruikt of verveelvoudigd zonder onze schriftelijke toestemming.