Topmenu

Downloads

computer downloaden pictogrammen

PictoWorks 1.0

Pictoworks is helaas sterk verouderd en wordt niet meer ondersteund. Het nieuwe programma Pictostudio is de opvolger en biedt meer mogelijkheden en een wekelijkse update met 10 nieuwe pictogrammen. 

Visitaal biedt voor onderstaande downloads niet langer ondersteuning, maar u kunt de updates nog wel op eigen risico downloaden en installeren. De downloads werken niet op recente versies van Windows en wij kunnen u niet helpen bij problemen met installeren.

Update pictogrammen voor PictoWorks 1.0

Visitaal laat elk jaar nieuwe pictogrammen ontwerpen. Als u in het bezit bent van PictoWorks kunt u deze pictogrammen gratis downloaden en gebruiken.
Deze update vervang alle voorgaande updates, u hebt hiermee alle pictogrammen uit de Visitaal-bibliotheek tot uw beschikking.

De nieuwe pictogrammen zijn opgenomen in een update-programma dat ze automatisch op de juiste plaats in PictoWorks zet. Deze update is een versie voor zowel thuisgebruikers als voor netwerkbeheerders.
Via onderstaande links komt u bij het update-programma en de bijbehorende installatie-instructie:

Laatste update pictogrammen
Update 2011 met instructies

Updates drivers voor Windows 7
Download deze ZIP met de drivers voor Windows 7 (64 bits):
Update Pictoworks

Website: Spelpartners

Al onze producten en publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Zij mogen niet worden hergebruikt of verveelvoudigd zonder onze schriftelijke toestemming.