Geplaatst op

Nieuwe Visitaal Sinterklaas-pictogrammen

Visitaal-pictogrammen intocht sinterklaas, sint en piet strooien, schoen zetten, cadeau in schoen, pietenmuts, zak van sinterklaas, sint en pies, cadeau, chocoladeletter, sinterklaas op zijn paard, zingen, pepernoten, strooien en stoomboot.

Eindelijk, Sinterklaas en Piet komen weer aan met de stoomboot! En speciaal voor alle lieve (en stoute) kinderen hebben we nieuwe pictogrammen ontworpen: zo kun je een mooi Sinterklaas-dagprogramma maken, of een verlanglijst. En als je je schoen mag zetten hebben we daar ook een speciaal pictogram voor gemaakt.

Maar alles draait natuurlijk de Sinterklaascadeaus! Of de Sinterklaaskado’s, want we hebben ze allebei in de bibliotheek opgenomen. Zoals altijd kun je in Pictostudio gemakkelijk zelf de tekst van een pictogram aanpassen of zelfs weghalen.

Dit zijn de laatste Sinterklaas-pictogrammen:

 • Pictogram intocht sinterklaas
 • Pictogram sint en piet strooien
 • Pictogram schoen zetten sinterklaas
 • Pictogram cadeau in schoen
 • Pictogram pietenmuts
 • Pictogram zak van Sinterklaas

Deze Sinterklaaspictogrammen zaten al in de bibliotheek:

 • Pictogram sint en Piet
 • Pictogram cadeau
 • Pictogram cadeau van sinterklaas
 • Pictogram chocoladeletter
 • Pictogram piet
 • Pictogram sinterklaas en piet
 • Pictogram sinterklaas op zijn paard
 • Pictogram sinterklaaslied zingen
 • Pictogram pepernoten
 • Pictogram pepernoten strooien
 • Pictogram stoomboot